ΤΟ «SANTORINI EXPERIENCE» ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2016

Η διοργάνωση που από την πρώτη κιόλας χρονιά τράβηξε τα βλέμματα όλων των φίλων του αθλητισμού και χάρισε μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά στο γεμάτο ενέργεια ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (07-09/10)!

Στις 18/5, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι φετινές δράσεις του «Santorini Experience», στις οποίες περιλαμβάνονται τα αθλήματα της κολύμβησης και του τρεξίματος, καθώς και οι αντίστοιχοι συντελεστές και πρεσβευτές της. Ανακοινώθηκε επίσης, ότι η διοργάνωση τίθεται υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε αγώνισμα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης σε διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, σηματοδοτώντας την σπουδαιότητα και επισημότητα του «Santorini Experience», όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης από το ηφαίστειο στο παλιό λιμάνι των Φηρών. Την κολυμβητική διαδρομή έχει σχεδιάσει ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Κολύμβησης, προπονητής με Ολυμπιακά & Παγκόσμια μετάλλια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης στην κολύμβηση, Νίκος Γέμελος, ενώ σπουδαία ονόματα της Εθνικής μας ομάδας, όπως ο Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου, μαζί με μια πλειάδα κορυφαίων αθλητών κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης όπως οι Αντώνης Φωκαΐδης, Γιώργος Αρνιακός και Δημήτρης Νέγρης θα λάβουν και φέτος μέρος στο «Santorini Experience».

Αντίστοιχα, φέτος θα πραγματοποιηθούν ποικίλες διαδρομές τρεξίματος στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά με θέα την Καλντέρα. Τις διαδρομές έχει σχεδιάσει για φέτος ο πρώην μαραθωνοδρόμος, κάτοχος της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητής τρεξίματος και τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης στο τρέξιμο, Νίκος Πολιάς.

Τη μετάδοση της φετινής διοργάνωσης θα αναλάβει ως Official Broadcaster, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο σε διείσδυση συνδρομητικής βάσης, διάθεσης και προβολής αθλητικού περιεχομένου. To sports documentary θα μεταφέρει μοναδικές εικόνες αθλητικού τουρισμού από τη Σαντορίνη, σε εκατομμύρια σπίτια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική μέσα από το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο.

To «Santorini Experience» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και του Ομίλου της Active Media.

Για όσους ενδιαφέρονται να βιώσουν την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία ζωής στο μοναδικό ελληνικό τοπίο της Σαντορίνης, ή απλά να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, μπορούν να ενημερωθούν εκτενέστερα στην ιστοσελίδα www.santorini-experience.com.

Related Posts :